Uuden Leikin Kilpailu

Maailma on pullollaan leikkejä, jotka eivät vielä ole Leikkipankissa. Näiden etsimiseksi on julistettu Uuden Leikin Kilpailu. Kaikki Leikkipankkiin uusia leikkejä syöttäneet ovat mukana Menolippu-lautapelin ja Nivea-tuotepakettien arvonnassa. Uusi leikki tarkoittaa tässä yhteydessä sellaista, jota ei ole aiemmin kirjattu Leikkipankkiin. Osallistua voi niin monella leikillä kuin haluaa. Uuden Leikin Kilpailu on käynnissä 18.10.–9.11.2018. Tarkemmat säännöt löytyvät alta.

Osallistumisohjeet

 1. tarkista, ettei leikkiäsi vielä löydy Leikkipankista
 2. jos sitä ei ole vielä siellä, kirjaudu sisään Leikkipankkiin sisään
 3. kirjoita leikin nimi, ohjeet ja oma nimesi / nimimerkkisi lomakkeelle sekä sähköpostiosoitteesi
 4. paina tallenna
 5. muutaman päivän sisällä löydät oman leikkisi Leikkipankista ja olet mukana kilpailussa
 6. odottele yhteydenottoa, josko arpaonni suosi

Kilpailun säännöt

 1. Osallistumisaika 18.10.–9.11.2018
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
 3. Arvontaan osallistuvat kaikki Leikkipankkiin uusia, Leikkipankissa ennen tallettamattomia leikkejä syöttäneet yksityishenkilöt tai organisaatiot. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 4. Arvontaan voi osallistua tallettamalla yhden tai useamman leikin Leikkipankkiin. Jos osallistuja syöttää useamman kuin yhden leikin, on hän mukana arvonnassa jokaisella syöttämällään leikillä.
 5. Palkintona arvotaan yhteensä 2 kpl Nivean tuotepaketteja (arvo 20 euroa) sekä 1 kpl Menolippu-lautapelejä (arvo 49 euroa).
 6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
 7. Mannerheimin Lastensuojeluliitto vastaa arpajaisverosta.
 8. Arvonta suoritetaan 13.11.2018 klo 10, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
 10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.


tukee Leikkipankin kehittämistä

Leikkipankki on perustettu Suomen Kulttuurirahaston tuella ja sitä ylläpitää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.