Uuden leikin kilpailu

Maailma on pullollaan leikkejä, jotka eivät vielä ole Leikkipankissa. Näiden etsimiseksi julistetaan Uuden Leikin Kilpailu. Kaikki Leikkipankkiin uusia leikkejä syöttäneet ovat mukana kahden 50 euron arvoisen leikkituotepaketin arvonnassa. Uusi leikki tarkoittaa tässä yhteydessä sellaista, jota ei ole aiemmin kirjattu Leikkipankkiin. Osallistua voi niin monella leikillä kuin haluaa. Uuden Leikin Kilpailu on käynnissä 7.10.–3.11.2019. Tarkemmat säännöt löytyvät alta.

Osallistumisohjeet

 1. tarkista, ettei leikkiäsi vielä löydy Leikkipankista
 2. kirjaudu sisään Leikkipankkiin
 3. kirjoita leikin nimi, ohjeet ja oma nimesi / nimimerkkisi lomakkeelle sekä sähköpostiosoitteesi
 4. paina tallenna
 5. muutaman päivän sisällä löydät oman leikkisi Leikkipankista ja olet mukana kilpailussa
 6. odottele yhteydenottoa, josko arpaonni suosi

Kilpailun säännöt

 1. Osallistumisaika 7.10.–3.11.2019
 2. Arvonnan järjestää Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
 3. Arvontaan osallistuvat kaikki Leikkipankkiin uusia, Leikkipankissa ennen tallettamattomia leikkejä syöttäneet yksityishenkilöt tai organisaatiot. Osallistumisoikeutta ei ole Mannerheimin Lastensuojeluliiton työntekijöillä eikä tämän arvonnan järjestelyihin muuten osallistuneiden yritysten työntekijöillä.
 4. Arvontaan voi osallistua tallettamalla yhden tai useamman leikin Leikkipankkiin. Jos osallistuja syöttää useamman kuin yhden leikin, on hän mukana arvonnassa jokaisella syöttämällään leikillä.
 5. Palkintona arvotaan yhteensä 2 kpl leikkituotepaketteja (arvo 50 euroa)
 6. Palkintoa ei voi siirtää kolmannelle osapuolelle eikä sitä voi lunastaa rahana.
 7. Mannerheimin Lastensuojeluliitto vastaa arpajaisverosta
 8. Arvonta suoritetaan 5.11.2019 klo 10, ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei arvonnan jälkeen tavoiteta kahden päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja.
 9. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta arvontaan ja/tai palkinnon lunastamisesta ja/tai sen käyttämisestä.
 10. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä.
 11. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.