Leikkipankki
Leikkejä ja vinkkejä hauskaan yhdessäoloon kaikenikäisille

Ajankohtaisia leikkejä

Kaikki leikit

3 leikki(ä) löytyi
Nimi Ohjeet Ilmoittaja
Kipot ja kannet Teimme teille esteet... Mahdollisuus lapselle ry
Teimme teille esteettömän version tutusta leikistä. Tarvitset paljon matalia merkkikartioita tai purkkeja. Tätä leikkiä voi kokeilla sekä ulkona että sisällä. Leikin kulku: Leikkijät jaetaan kahteen joukkueeseen. Kannet yrittää kääntää purkit oikein päin ja Kipot purkit väärinpäin. Ajan päättyessä se joukkue, jolla on enemmän purkkeja käännettynä, voittaa. Eri versioita: - Voit leikkiä myös pöydän päällä pienemmillä purkeilla. - Voit kokeilla siten, että kaikilla on silmät peitettynä. - Voit myös laittaa purkkeihin jotain helisevää. - Vikkeläkätiset saavat käyttää vain sitä kättä, jolla eivät kirjoita. - Mitä jos maalaat ulkopuolen toisella värillä ja sisäpuolen toisella. - Jos leikit liikkuen, laita vauhdikkaat liikkujat etenemään rapukävelyllä tai jalat yhteensidoittuina, ehkä jopa takaperin.
Pääsiäismunahahmot Kananmunista voi vär... Vamlas/ Minua kuullaan -hanke
Kananmunista voi värjäämisen lisäksi askarrella erilaisia hahmoja. Tarvitset vain - keitettyjä tai tyhjennettyjä kananmunia - vesivärejä - akryylimaalia - tusseja - tarroja - tai muita koristeita sekä roppakaupalla iloista mieltä!
Sormiväriaurinko Sormiväriaurinko on ... Vamlas/ Minua kuullaan -hanke
Sormiväriaurinko on helppo ja hauska tehdä. Se sopii myös lapsille, joille piirtäminen tai maalaaminen ei syystä tai toisesta ole mieluista puuhaa. Tarvitset: - keltaista ja oranssia vesiväriä tai sormivärejä, - paperia, - siveltimen ja - lautasen. 1) Piirrä ensin paperin keskelle ympyrä. 2) Kaada seuraavaksi väriä lautaselle. 3) Upota kätesi väriin. 4) Paina avonainen kämmen lautaselle. Sormet näyttävät auringonsäteiltä. 5) Toista niin kauan, kunnes aurinko on valmis.

Rakennamme Leikkipankkia yhdessä

Kuka vaan voi lisätä leikkejä Leikkipankkiin!

 Ilmoita leikki